Over ons

Wood & Style bouwt hoogwaardige bijgebouwen in houtskeletbouw en kiest bewust niet voor standaard ontwerpen.
Elk project is maatwerk. Wood & Style kan het hele proces voor u verzorgen.

Van ontwerp, bouwvergunning tot en met de oplevering. Hierdoor heeft u met één aanspreekpunt te maken en komt u niet voor verrassingen te staan. Als u zelf reeds een ontwerp heeft is dat uiteraard geen probleem.

Wat kunnen we realiseren:

-Ateliers

-Bed and Breakfast

-Gebouwen voor recreatie

-Poolhouses

-Tuinhuizen

-Garages

-Mantelzorgwoningen

-Aanbouwen

Wood & Style is een bedrijf dat eigenlijk onbewust duurzaam bouwt. Onbewust omdat wij het bouwen met natuurlijke materialen zoals hout vanzelfsprekend vinden. Het hout dat wij toepassen komt uit duurzaam beheerde bossen. Maar wij laten het niet alleen bij hout.
Ook voor onze isolatie in onze wanden wordt de voorkeur gegeven aan een natuurproduct zoals bijvoorbeeld een houtvezel of vlaswol isolatiemateriaal. Ten eerste omdat het prettig verwerkt en niet irriteert. Daarnaast kan er met dit soort isolatiematerialen dampopen gebouwd worden. Plastic folie kan men achterwege laten en het klimaat in bijvoorbeeld uw atelier zal hierdoor aangenamer zijn.

Een ander heel belangrijk voordeel van deze natuurlijke isolatiematerialen is de warmteopslagcapaciteit waardoor het zomers langer koel blijft.
Als u hier meer over wilt lezen kijk dan bijvoorbeeld op ww.ecobouwadvies.be

Over Werner van Dillen

Werner is een bouwkundige. Door zijn passie voor hout is hij bij ScanaBouw Houtskeletbouwsystemen terechtgekomen en heeft daar 16 jaar met plezier gewerkt.
Hij heeft een liefde voor alles wat in hout gebouwd is en dat komt geheel tot zijn recht in zijn favoriete vakantieland Zweden. Een tocht van een uur duurt dan ook vaak twee keer zo lang.

Werner werkt de projecten zelf technisch uit en de uitvoering geschiedt in nauwkeurige samenwerking met andere vakmensen. Hierdoor kunnen bouwkundig de juiste details gerealiseerd worden en dit verminderd de onderhoud en verlengt de levensduur van uw bijgebouw!